Verkkokaupan toimitusehdot

TOIMITUSKULUT:
Toimitusmaksu ilmoitetaan verkkokaupan etusivulla sekä kassalla maksun yhteydessä.

TOIMITUSAIKA:

Normaali toimitusaika on 1-10 arkipäivää tilauksesta.
Jos valitset toimitustavaksi noudon on noutoaika sovittava erikseen.
Jos tuote on tilapäisesti loppu varastosta ilmoitamme siitä sähköpostitse.

TOIMITUSTAVAT:

Posti, matkahuolto tai nouto sovittuun noutoaikaan.
Isot toimitukset sovitaan tapauskohtaisesti.


Delivery to Finland only.

MAKSUTAVAT:

Verkkokaupan kassalla maksu joko kortilla tai Klarna laskulla.
Palvelun tarjoaa iZettle E-commerce

SAATAVUUS:

Heti noudettavissa olevat tuotteet näkyvät varastoarvossa.
Jos varastoarvo ei näy verkkokaupassa niin toimitusaika on noin 5-10 päivää.
Loppuunmyyty; – tarkista saatavuus.
jukka.miettinen@atomcom.fi

PALAUTUKSET:

Verkkokaupasta tilatessa on 14 päivän palautusoikeus toimituspäivästä lukien. Palautuksen ehtona on kirjallinen ilmoitus sähköpostilla tai kirjeellä postitse. Palautuksesta on aina otettava yhteyttä meihin etukäteen ohjeiden saamiseksi. Sopimatta palautettua tavaraa emme hyvitä. Palautusilmoituksen saatuaan asiakaspalvelijamme ottaa yhteyttä ja sopii palautuskäytännöstä. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautusoikeus ei koske poistomyyntituotteita. Huomioi että alkuperäispakkaukseen ei saa kirjoittaa tai liimata osoitetarroja. Lähetät tuotteet helpoimmin siinä paketissa jossa vastaanotit tuotteet. Tilauksen mukaan valmistettuja tai tehtaalta asiakasta varten tilattuja tai muuten asiakasta varten räätälöityjä tuotteita emme ota palautuksena vastaan.

Palauttaessasi tuotteen, liitä mukaan nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja pankkitilinumerosi. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan asiakkaan tilille 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta ja tuotteen tarkistamisesta. Säästä aina lähetyskuitti kunnes olet saanut rahasi takaisin. Jos palautettua tuotetta on käytetty vastoin käyttäjän laissa säädettyä huolenpitovelvollisuutta, myyjällä on oikeus periä arvonalennus aina täyteen hintaan saakka palautuskuluineen.

Asiakas vastaa palautuskustannuksista.

Palautusoikeus ei koske yrityksiä eikä myymälästä noudettuja tuotteita.

LUNASTAMATON LÄHETYS:

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Matkahuolto säilyttää lähetystä 14 vrk ja Posti 7 vrk, minkä jälkeen paketti palautuu lähettäjälleen. Tällöin asiakkaan vastuulla on ilmoittaa meille tilinumeronsa IBAN-muodossa rahojen palautusta varten. Lunastamatta jääneestä ja meille palautuneesta paketista joudumme veloittamaan todelliset tilauksen pakkaus-, toimitus – ja palautuskulut, jotka pidätetään palautettavasta kauppasummasta.

TAKUU:

Tuotteilla on normaali maahantuojan tai tehtaan takuu, vähintään 12 kk ostopäivästä. Takuu koskee materiaali- ja valmistusvirheitä, ei normaalista käytöstä johtuvaa kulumista tai tuotteen väärinkäyttöä. Mahdollisissa takuuasioissa ota aina ensin yhteyttä.